fbpx

2 gode råd til at vælge det rette løbebånd

2 gode råd til at vælge det rette løbebånd

Sommeren kommer tættere på, og for mange betyder det, at de skal have smidt deres vinter kg, så de står i god form, når sommeren kommer, og stranden kalder.

Men desværre er perioden op til den danske sommer ikke specielt varmt, og ligger ofte på 5-10 grader, hvilket ikke ligefrem fremmer motivationen for, at komme ud i naturen at løbe for at smide dine vinter kg.

Men mange har ikke noget imod, at løbe indenfor i varmen på et løbebånd.

Derfor anskaffer mange folk et løbebånd, og desværre køber mange et løbebånd der ikke passer til deres behov, så løbebåndet bliver ofte gemt væk eller solgt efter en kort periode.

Denne artikel er lavet i samarbejde med kondition.dk, som vil komme med tre gode råd til, hvad du skal se efter, når du skal købe et løbebånd til dig selv.

Hvor stor motor skal du vælge?

Når du skal vælge løbebånd, så er motoren på løbebåndet, noget af det vigtigste du skal se efter, den har stor indflydelse, og det er vigtigt, at den passer til netop dit behov.  

Nogle ting du skal overveje er, om du skal bruge løbebåndet til at gå, jogge eller løbe, eller alle tre ting?

Generelt anbefales der en motor på 2 hestekræfter, hvis løbebåndet kun skal bruge til at gå, da det ikke sætter særlige høje krav til motoren, og du kan spare en del penge, hvis du kun skal have et løbebånd til at gå på.

Hvis du har planer om at jogge på løbebåndet, så anbefales der, at købe et løbebånd med mindst 2,5 hestekræfter, og hvis du skal løbe, så anbefales der et løbebånd med minimum 3 hestekræfter og gerne mere.

Med eller uden stignings mulighed?

Der kan fås løbebånd der kan øge stigningen på løbebåndet via en hejs, men de er væsentlig dyrere, end løbebånd der ikke har mulighed for stigninger.

Så endnu engang kommer det an på, hvilket behov du har til et løbebånd.

Hvis du gerne vil kunne gå, jogge eller løbe op ad bakke, så skal du vælge et løbebånd med stigning.

De fleste løbebånd der kan lave stigning, kan øge stigningen med 10-15%, der kan dog også fås nogle løbebånd der kan øge stigning mere.

Men har du ikke behov for, at gå, jogge eller løbe op ad stigning, så kan du spare mange penge ved at købe et løbebånd uden denne mulighed.

BEDST I TEST OG PRIS!

🥇 Musclepain massagepistol

musclepain massagepistol